8.1.2016

Poikien vieraaksi keitaalle saapuu PoPS-78

Ensimmäisissä peleissä polvensa loukannut Epi on
jälleen kokoonpanossa
Ripa Young Boys - PoPS-78
Lauantai 9.1.2016 klo 16:30
Mikkeli, Rantakeidas

Reilun kuukauden tauon jälkeen pojat pääsevät jälleen irti. Ennen taukoa joukkue pääsi maistamaan voittoputken tuomaa nautintoa, kun tappion poikia vastaan kärsivät Rantakylässä FS Feeniks ja vieraskentällä Riemu/2. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi, joten nousuvaraa joukkueella on rutkasti.


Lauantaina vastassa on Polvijärven PoPS-78, joka on saalistanut viidestä pelaamasta ottelusta vain yhden pisteen. Sarjataulukko ei kerro kaikkea, koska PoPS on pelannut tiukkoja otteluita, jotka ovat poikkeuksetta kääntyneet vastustajan voittoihin. PoPS oli pelannut lähes 400 päivää tappioiden tiellä, kunnes tämän kauden ainoa piste tuli Jyväskyläläistä Riemu/2 vastaan joka vihdoin rikkoi tappioputken. Tuolloinkin PoPS johti ottelua vielä aivan viimeisille sekunteille asti, mutta puolittainen sulaminen toi himoitun voiton sijaan hikisen tasapelin.

PoPS ja YB ovat kohdanneet yhteensä kuusi kertaa, joista pojat ovat voittaneet jokaisen. Parit kohtaamiset ovat olleet tiukkoja aivan loppuun asti, mutta suurinosa otteluista on ollut poikien hallintaa alusta loppuun. Yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista, eivätkä tilastot tuo yhtään etumatkaa pojille lauantain peliin, joten ylimielisyyteen ei ole yhtään varaa. 


Poikien kokoonpano vaikuttaa kutkuttavan hyvältä vielä päivä ennen ottelua. Voitolla pojat jahtaavat sarjan kärkeä ja tappiolla tiputaan sarjassa alempaan puoliskoon.

Aikaisemmat kohtaamiset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti