6.11.2015

Vastassa LPK sekä HuPa

RiPa Young Boys - LPK
Lauantai 7.11 Klo 18:30
Mikkelin Rantakeidas

LPK:sta on muodostunut Young Boysille pieni riesa, koska pojat ovat onnistuneet voittamaan ”Loharit” ainoastaa kaksi kertaa kuudesta pelistä. Edellisestä kolmesta kohtaamisesta Pojat ovat hävinneet jokaisen ottelun. Näiden pelien maaliero on LPK:lle 7-23, joten selvä tasoero joukkueiden välillä on ollut havaittavissa.

Vastustaja on menettänyt parin kauden aikana pelaajia mm. Liiga-Kadyyn sekä tällä kaudella ykkösessä pelaavaan JoSePaan. Pelaajia Jyväskylän futsal-markkinoilla kuitenkin riittää, joten joukkueen iskukyky tuskin hirveästi notkahtaa. LPK:n riveistä löytyy Mikkeliläisille jalkapallon ystäville ainakin yksi tuttu nimi. Jyväskylän riveissä pelaa tällä kaudella A-P Kesonen, joka pelasi menneellä jalkapallokaudella Mikkelin Palloilijoissa Ykköstä.


Odotettavissa on, että LPK tulee hallitsemaan palloa enemmän, luomaan näyttäviä syöttö-kombinaatioita, harjoitelluilla kuvioilla aiheuttamaan hankaluuksia pojille sekä kysymällä ainakin kerran, että ”Mistä nää tuomarit on?”

Poikien puolelta on odotettavissa maaleja, ennennäkemätöntä yksilötaitoa, valmiita että keskeneräisiä kuvioita sekä turhautumista oman tai vastustajan ylivoimaisuuteen.

Edelliset kohtaamiset












HuPa - RiPa Young Boys kaudella 2012-2013

Hukka-Pallo - RiPa Young Boys
Sunnuntai 8.11 Klo 12:00
Varkaus, Liikuntatalo


Heti perään sunnuntaina joukkue matkaa Varkauteen, kun vastassa on Hukka-Pallo. Medialta piilossa ollut joukkue on alkuarvioiden mukaan sarjan heittopussi. Warkauden lehti on kuitenkin raottanut joukkueen tilannetta tällä uutisella. Joukkueen kauden tavoite on voittaa sarja ja sitä myötä nousta ykköseen. Joukkueen kapteeni on Mikkelin Palloilijoissa usemman kauden pelannut Dimitri Klimov. Hukka-Pallon riveissä on tällä kaudella useampikin Futsal-liigan kokemusta omaava pelaaja, joten joukkue lähtee tosissaan voittamaan tätä sarjaa.

HuPa on onnistunut voittamaan Pojat kerran, mutta se ei kerro joukkueiden voimasuhteista enää mitään. HuPan iskukyky on varmasti edellisiä kausia parempi ja tuskin (lue: toivottavasti) Pojat onnistuvat sunnuntaina ihan 23 – 7 ottelua voittamaan, kuten kävi pari vuotta sitten.

Edelliset kohtaamiset











Käy kurkistamassa myös Poikien yhteistyökumppanin Ristiinalaisen uutinen joukkueesta.
Uutiseen pääset tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti